Een animatiefilm in Amsterdam laten maken

Amsterdam heeft het

Met een animatiefilm in Amsterdam kun je in korte tijd relatief veel informatie op een heldere en begrijpelijke wijze presenteren. Hiermee informeer je de kijker binnen 1 à 2 minuten en nodig je hem of haar uit tot een concrete vervolgactie (call to action), samen met bijvoorbeeld je telefoonnummer of website. Deze korte animaties zijn uitstekend geschikt om te delen via Twitter of Facebook.

De beste manier om onze stijl te beschrijven, is door het je te laten zien. We nodigen je daarom van harte uit om onderstaande films te bekijken. Het script vormt de basis van elke animatie. Zodra we een solide script hebben begint voor ons het illustreren en animeren. Tijdens het animeren gebruiken we altijd mooie details die het filmpje net iets leuker maken. Bijvoorbeeld  de naam van de ondernemer op het t-shirt van het karakter of de naam van het bedrijf of dienst op een busje dat voorbijrijdt.

Animatiefilm Amsterdam

Mix van animaties

Een compilatie van verschillende animaties die we hebben geproduceerd. Je kunt de verschillende stijlen goed zien in deze showreel. Bekijk meer op onze vimeo pagina

UMCG Ambulancezorg

Uitleg visie

Een reeks mooie animaties voor UMCG ambulancezorg. Van 5 verschillende thema’s hebben we een algemene film gemaakt. Dit is de samenvatting.

Animatiefilm
Animatiefilm | Creative Monkey

Personel Search

Wervingsfilm

De animatie vertelt exact wat Personel Search wil communiceren met de doelgroep. Vinden ze via jou een geschikte kandidaat? Dan heb jij een vakantie verdient!

Ops-Factor

Uitleg animatie

Ops-Factor ontwerpt controlekamers. Met ‘ontwerp’ als basis hebben we gekozen voor blokjes papier als achtergrond. Dit geeft een mooie passende sfeer.

Space Time Layers

Uitleg van een App

De huisstijlkleuren zijn hier duidelijk zichtbaar. Ook hebben we de telefoon hier centraal staan. Een leuke app vinden we.

Noardeast-Fryslân

Uitleg animatie

Voor de gemeente Noordeast-Fryslân hebben we deze animatiefilm gemaakt. In het Nederlands & Fries! Erg leuk om de film op z’n fries te horen.

Animatiefilm in Amstredam! Wij hebben alles in huis om een mooie animatiefilm voor jou te produceren. Door onze offertetool te doorlopen krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Met onze offertetool
weet je een heleboel

Animatiefilm in Amsterdam! Wij hebben alles in huis om een mooie animatiefilm voor jou te produceren. Door onze offertetool te doorlopen krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Met onze offertetool
weet je een heleboel