Een bedrijfsfilm in Friesland laten maken?

Beelden spreken meer dan 1.000 woorden

Een bedrijfsfilm laten maken? Een bedrijfsfilm geeft een impressie van je bedrijf. Op sfeervolle wijze brengen we het productieproces of de aangeboden dienst in beeld. Een goede bedrijfsfilm informeert de kijker en maakt hem of haar tegelijkertijd nieuwsgierig naar meer. Door tevreden klanten of opdrachtgevers aan het woord te laten wek je vertrouwen bij de kijker. Een bedrijfsfilm is ideaal voor gebruik bij bijeenkomsten, om te tonen bij bezoek aan klanten of als snelle introductie op je website of LinkedIn-profiel.

Tijden veranderen. Er zijn veel nieuwe kanalen die mensen gebruiken om informatie te verzamelen, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. Dit biedt veel mogelijkheden om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Film is breed inzetbaar op websites, op smartphones, op Social media, in digitale nieuwsbrieven, op informatieschermen of tijdens beurspresentaties.

Duijvelaar

Corporate FIlm

Een productie met een voice-over die het verhaal verteld. Mooie beelden in combinatie met foto- realistische 3D animatie. De technologie van Duijvelaar.

Lallemand baking

Promofilm

We hebben mooie filmopnames gemaakt bij ‘Lallemand baking’ voor een warme representatieve bedrijfsfilm. Bekijk meer van onze films via vimeo.

Groningen Werkt Slim

Productfilm

Ondernemers vertellen zelf het verhaal. We bereiden de ondernemers voor met inhoud en sturen bij tijdens de opnames.

De Tamarisk

Schoolfilm

Een inspirerende film over Tamarisk. Samen met de school is er overlegd wie wel en niet gefilmd mocht worden. Toestemming van ouders was hier belangrijk.

SportDrenthe

Campagnefilm

Bij actieve bewegingen geven slowmotion beelden een prachtig sfeer. Emoties, handelingen en kleine details zijn dan perfect te zien.

Gemeente Schiermonikoog

Wervingsfilm

Mooi hé, een stoel die de rode draad van de film vormt. Dat zul je vast niet snel vergeten.

Bedrijfsfilm | Creative Monkey

Een bedrijfsfilm prikkelt de twee meest belangrijke zintuigen van de mens en is daardoor een zeer sterk communicatiemiddel. Maar het gedrag van de consument veranderd ook! Twitter, Facebook, reclamezuilen, televisie, Ipads, telefoons en nog veel meer nieuwe kanalen om informatie op te zoeken en entertainment te vinden.

Met film prikkel je de zintuigen van jou doelgroep

Een bedrijfsfilm prikkelt de twee meest belangrijke zintuigen van de mens en is daardoor een zeer sterk communicatiemiddel. Maar het gedrag van de consument verandert ook! Twitter, Facebook, reclamezuilen, televisie, Ipads, telefoons en nog veel meer nieuwe kanalen om informatie op te zoeken en entertainment te vinden.

Bedrijfsfilm in
Friesland?