Een bedrijfsfilm in Groningen laten maken

Beelden spreken meer dan 1.000 woorden

Een bedrijfsfilm laten maken in Groningen! Een bedrijfsfilm geeft een impressie van je bedrijf. Op sfeervolle wijze brengen we het productieproces of de aangeboden dienst in beeld. Een goede film informeert de kijker en maakt hem of haar tegelijkertijd nieuwsgierig naar meer. Een nieuwschierige kijker gaat uit op onderzoek en haalt de nodige informatie op om een beslissing te maken contact te zoeken of niet. Laat je tevreden klanten of opdrachtgevers aan het woord tijdens de film dan wek je vertrouwen bij de kijker. De video ofwel film is ideaal voor gebruik bij bijeenkomsten, om te tonen bij bezoek aan klanten of als snelle introductie op je website of LinkedIn-profiel.

Het is nog niet zo gek lang geleden dat film zo toegankelijk is geworden. 10 Jaar geleden waren er enkele website met een film als introductie. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Het is duidelijk te merken dat tijden veranderen. Wij zijn onzettend aan het digitaliseren! Er zijn veel nieuwe kanalen die mensen gebruiken om informatie te verzamelen, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. Dit biedt veel mogelijkheden om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen middels rijke content zoals een film. Een film is breed inzetbaar op websites, op smartphones, op Social media, in digitale nieuwsbrieven, op informatieschermen of tijdens beurspresentaties.

Bedrijfsfilm Duijvelaar

Corporate FIlm

Een film waar we als producent trots op zijn. We hebben voor de film een prachtige productie ervaren. Het resultaat is een productie met een voice-over die het verhaal verteld. Mooie beelden in combinatie met foto- realistische 3D animatie. De technologie van Duijvelaar.

Lallemand baking

Promofilm

Bij Lallemand is brood bakken geen kleingheid! We hebben mooie filmopnames gemaakt bij ‘Lallemand baking’ voor een warme representatieve bedrijfsfilm. Een film met geanimeerde elementen in de film. Ook de logo is op een mooie manier geanimeerd.

Groningen Werkt Slim

Productfilm

Een bedrijfsfilm in Groningen! Ondernemers vertellen zelf het verhaal. We bereiden de ondernemers voor met inhoud en sturen aan tijdens de opnames. Door ondernemers aan het woord te laten word er vertrouwen gewekt bij de kijker. De verhalen samen vormen de inhoud van deze mooie film.

De Tamarisk

Schoolfilm

Het onderwijs? Geen probleem, met de juiste insteek is alles mogelijk. Een inspirerende film over Tamarisk. Samen met de school is er overlegd wie wel en niet gefilmd mocht worden. Toestemming van ouders was hier belangrijk.

SportDrenthe

Campagnefilm

Bij actieve bewegingen geven slowmotion beelden een prachtig sfeer. Emoties, handelingen en kleine details zijn dan perfect te zien. Het resultaat is een mooie film die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Gemeente Schiermonikoog

Wervingsfilm

Daar was ie dan toen we aankamen in Schiermonikoog. Een mooie blauwe stoel, kenmerkend voor de gemeente. Mooi hé, een stoel die de rode draad van de film vormt. Dat zul je vast niet snel vergeten. Wil je meer zien? Bekijk onze vimeo kanaal.

Bedrijfsfilm | Creative Monkey

Een bedrijfsfilm in Groningen? Een film prikkelt de twee meest belangrijke zintuigen van de mens en is daardoor een zeer sterk communicatiemiddel. Maar het gedrag van de consument verandert ook! Twitter, Facebook, reclamezuilen, televisie, Ipads, telefoons en nog veel meer nieuwe kanalen om informatie op te zoeken en entertainment te vinden.

Met film prikkel je de zintuigen van jou doelgroep

Een bedrijfsfilm in Groningen? Een film prikkelt de twee meest belangrijke zintuigen van de mens en is daardoor een zeer sterk communicatiemiddel. Maar het gedrag van de consument verandert ook! Twitter, Facebook, reclamezuilen, televisie, Ipads, telefoons en nog veel meer nieuwe kanalen om informatie op te zoeken en entertainment te vinden.

Een bedrijfsfilm in
Groningen laten maken