Een bedrijfsfilm in Rotterdam laten maken?

Beelden spreken meer dan 1.000 woorden

Een bedrijfsfilm laten maken? Een bedrijfsfilm geeft een impressie van je bedrijf. Op sfeervolle wijze brengen we het productieproces of de aangeboden dienst in beeld. Een goede bedrijfsfilm informeert de kijker en maakt hem of haar tegelijkertijd nieuwsgierig naar meer. Door tevreden klanten of opdrachtgevers aan het woord te laten wek je vertrouwen bij de kijker. Een bedrijfsfilm is ideaal voor bijvoorbeeld gebruik bij bijeenkomsten, om te tonen bij bezoek aan klanten of als snelle introductie op je website of LinkedIn-profiel.

Tijden veranderen. Er zijn veel nieuwe kanalen die mensen gebruiken om informatie te verzamelen, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. Dit biedt veel mogelijkheden om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Film is breed inzetbaar op websites, op smartphones, op Social media, in digitale nieuwsbrieven, op informatieschermen of tijdens beurspresentaties.

Duijvelaar Pompen

Corporate FIlm

De beelden moesten een sfeer geven. Een productie met een voice-over die het verhaal verteld. Mooie beelden in combinatie met foto- realistische 3D animatie. We hebben de technologie van technologie mooi in beeld weten te brengen.

Lallemand baking

Promofilm

Brood bakken bij Lallamand baking komt heel wat bij kijken. We hebben mooie filmopnames gemaakt bij ‘Lallemand baking’ voor een warme representatieve bedrijfsfilm. Bekijk meer films via onze vimeo pagina.

Groningen Werkt Slim

Productfilm

Een mooie bedrijfsfilm voor Groningen Werkt Slim. Ondernemers vertellen zelf het verhaal. We bereiden de ondernemers voor met inhoud en sturen bij tijdens de opnames.

De Tamarisk

Schoolfilm

Een inspirerende film over Tamarisk. Samen met de school is er overlegd wie wel en niet gefilmd mocht worden. Toestemming van ouders was hier erg belangrijk. Het filmen was een feestje, de kinderen vonden het onzettend leuk.

SportDrenthe

Campagnefilm

Bij actieve bewegingen geven slowmotion beelden een prachtig sfeer. Emoties, handelingen en kleine details zijn dan perfect te zien. Een mooi film voor Sport Drenthe.

Gemeente Schiermonikoog

Wervingsfilm

Een film die je niet snel zal vergeten vanwege die kenmerkende stoel. Mooi hé, een stoel die de rode draad van de film vormt. We mochten een film maken voor de gemeente.

Bedrijfsfilm | Creative Monkey

Een Bedrijfsfilm in Rotterdam? Een bedrijfsfilm prikkelt de twee meest belangrijke zintuigen van de mens en is daardoor een zeer sterk communicatiemiddel. Maar het gedrag van de consument veranderd ook! Twitter, Facebook, reclamezuilen, televisie, Ipads, telefoons en nog veel meer nieuwe kanalen om informatie op te zoeken en entertainment te vinden.

Met film prikkel je de zintuigen van jou doelgroep

Een bedrijfsfilm in Rotterdam?  Een film prikkelt de twee meest belangrijke zintuigen van de mens en is daardoor een zeer sterk communicatiemiddel. Maar het gedrag van de consument verandert ook! Twitter, Facebook, reclamezuilen, televisie, Ipads, telefoons en nog veel meer nieuwe kanalen om informatie op te zoeken en entertainment te vinden.

Een bedrijfsfilm in Rotterdam
laten maken!