Aftermovie

66% van online video’s worden doorgestuurd naar vrienden en collega’s

Breed inzetbaar

Een aftermovie is een film die weergeeft hoe een evenement is verlopen. Dit kan een complete registratie, een compilatie, of een combinatie van deze twee zijn. Je wilt de bezoekers nog iets meegeven ter herinnering. Daarnaast trekt het ook mogelijke nieuwe bezoekers aan. Naast dat bezoekers gemotiveerd raken om terug te komen naar een vervolg evenement, draagt de film ook bij aan naamsbekendheid. Een aftermovie is nuttig voor meerdere doeleinden.

Prijs?

Uit ervaring weten we dat budgetten voor evenementen uiteen kunnen lopen. Vinden we een project tof dan willen we binnen alle redelijkheid in het budget tegemoet komen, gewoonweg omdat we filmen leuk vinden. Wij houden van filmen en mooie momenten vastleggen. Vooraf overleggen we onder welke voorwaarden we tegemoet komen en vervolgens filmen en monteren we de shots tot een leuke aftermovie.

Indicolor festival

Creatief zijn is ook kunnen Party'en

Voor Whiteboard Events maakten we deze Aftermovie. Hoewel we aan het werk zijn, genieten wij ook van de sfeer. Met evenementen zoals deze spelen we graag met het publiek! De sfeer is er, de gezelligheid is er en het publiek is aan het genieten. We houden ervan om mooie beelden te schieten en daarnaast interactie te hebben met de feestgangers!

Motor Circuit Training

We zijn ook te vinden op het circuit

We zijn een vaste leverancier voor MTC in Almere. Zelf zijn we motorsportliefhebbers en één van onze monkeys is zelfs in volle glorie te bewonderen in dit filmpje! We vinden het geweldig om een dag zoals deze op een creatieve manier weer te geven. Zo werken we met verschillende en speciale technieken om de film een andere dynamiek te geven. Zo monteerden we onze GoPro op de motor om de film te ervaren alsof je zelf op de motor zit.

Leuke weetjes, tips en nieuws
van Creative Monkey