Commercials

Youtube Mobile heeft meer dan 400 miljoen bezichtigingen per dag

TV commercials

Het is aangetoond dat reclame op televisie nog steeds zorgt voor de meeste impact. De beste vorm van reclame blijkt: adverteren op televisie bij een, hooggewaardeerd, On Demand programma met één enkele commercial ervoor. Een reclame op een televisiescherm zorgt voor meer reclame-herinnering, reclame-herkenning en merk-terugkoppeling dan op mobiele devices. Dit geldt zowel voor reclame in een reclameblok als reclame die als één enkele commercial in een pre-roll wordt vertoond.

Youtube Commercials

Je staat er niet regelmatig bij stil hoeveel mensen overal ter wereld dagelijks filmpjes kijken op YouTube. Vinden mensen een filmpje leuk, dan delen ze het filmpje met een simpele klik met familie, vrienden of collega's. YouTube is na Google ‘s werelds grootste zoekmachine. YouTube reclame wordt een steeds belangrijkere markt. Een groot voordeel van adverteren op YouTube is dat de advertentie zeer doelgroepgericht kan worden ingezet en een groot bereik heeft.

Parkmobile op RTL4

Onze eerste productie op TV

Voor Parkmobile maakten we een "deze klok wordt gesponsord door" uiting voor op RTL 4. Een leuke en korte animatie voor op televisie. We hebben naderhand meerdere televisiecommercials voor Parkmobile gemaakt, maar doordat dit de eerste was blijft deze commercial voor ons speciaal.

ANWB YouTube commercial

Kort en krachtig

Er wordt wel eens gezegd dat video's bekijken op YouTube het nieuwe televisie kijken wordt. In sommige gevallen worden YouTube filmpjes zelfs meer bekeken dan televisieprogramma’s. De daarbij vertoonde reclames dus ook! Voor de ANWB maakten we deze YouTube commercial van 20 seconden. Het doel was om de kijker het gevoel te geven in de auto te willen springen om een leerzame en leuke slipcursus te gaan volgen. Wij denken dat we daar wel in geslaagd zijn.

Leuke weetjes, tips en nieuws
van Creative Monkey