Instructiefilms

Online video is het snelst groeiende media ter wereld

Online instructies

Digitale media groeien ongelofelijk snel. Wij geloven dat we over 10 jaar geen schoolboeken meer hebben, maar dat we middels digitale middelen, zoals instructiefilms, les krijgen. Online instructiefilms of online lessen zijn handig omdat mensen er overal en altijd toegang hebben, zonder dat ze fysiek ergens naar toe hoeven te gaan. Creative Monkey zoekt altijd naar een medium waarin we zoveel mogelijk de interesse en aandacht van de kijker kunnen vasthouden. We passen waar nodig of gewenst animatie toe en kijken productietechnisch naar een effectieve en efficiënte manier om meerdere films te produceren.

De monkey denkt mee...

Het komt vaak voor dat klanten veel meer mogelijkheden hebben om film in te zetten, dan ze aanvankelijk dachten. Als creatievelingen kijken wij niet alleen naar het product maar ook naar de productie. We baseren het product op de wensen en behoeften van de klant en denken na over hoe wij het maximale eruit kunnen halen. We wisselen ideeën uit met de klant en doen vervolgens een voorstel met meerdere concepten waaruit gekozen kan worden.

Werkmanhorseshoes | Robbie James

Een hoefsmid uit Nieuw-Zeeland

Robbie James behoort tot een van de beste hoefsmeden ter wereld. Voor Werkman filmen we regelmatig instructiefilms van hoefijzermodificaties. De klanten van Werkman kunnen via een portal toegang krijgen tot reeks lessen om kennis op te doen over het smeden van hoefijzers.

Bodyhoop

De online les

Voor bodyhoop maakte we deze instructie video die laat zien hoe je moet hoelahoopen. Een online les zonder voice-over maar met de instructies in de film verwerkt. We gebruikten slow-motion om het beginnen met de hoelahoop duidelijker te maken.

Leuke weetjes, tips en nieuws
van Creative Monkey