Kracht van herhaling

Innovatief filmproduct voor online-marketing

PRODUCT

Wij leveren elke maand één of twee films van 20 à 30 seconden, afgestemd op de behoeftes van het bedrijf. Vanwege de ‘kracht van de herhaling’ doen we dit gedurende 12 maanden. Inhoudelijk spelen we in op steeds andere vraagstellingen, feiten, leuke weetjes of informatie over een product of dienst.

COMMUNICATIE

Tijdens een oriënterend gesprek kijken we naar mogelijke onderwerpen en bespreken we of we de onderwerpen voor een bepaalde periode vastleggen, of dat we maandelijks overleggen welke content er gebruikt kan worden. Wij overleggen samen met jou over hoe we de onderwerpen het beste in kunnen vullen en nemen tevens een adviserende rol in.

INHOUD

Je kunt kiezen voor een gefilmd onderwerp. Dit kunnen korte instructiefilmpjes zijn, dagelijkse feitjes van de werkvloer om de kwaliteiten van het bedrijf te tonen of andere interessante onderwerpen die gefilmd kunnen worden. Maar het kunnen ook korte animatiefilmpjes zijn die op een leuke en toegankelijke manier informatie overbrengen op de kijker.

RESULTAAT

We hebben het al eerder benoemd: de ‘kracht van herhaling’. Je boodschap wint tevens aan overtuigingskracht. Dit zal leiden tot een hoger aantal bezoekers op je website, een hogere Google ranking, het uitstralen van consistentie naar bestaande en potentiële nieuwe klanten en het vergroten van het vertrouwen in de kwaliteit van het bedrijf.

Leuke weetjes, tips en nieuws
van Creative Monkey