Bedrijfsfilm Groningen

Groningen een mooie culturele stad

Nederland...

Onze klanten bevinden zich in o.a. Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Nog belangrijker dan afstand, soort klant en grootte van het project vinden wij; "de interesse in onze product". Dat er interesse is voor wat wij maken staat op nummer 1. Onze waardering geven wij weer in de service en kwaliteit. Wij maken graag leuke films voor elke bedrijf, kleine en grote bedrijven, in de grootste stad van Nederland of in het Buitenland.

Provincie Groningen

Groningen is een gezellige studenten stad met een rijkdom aan culturele activiteiten en de mooiste festivals. De landschappen rondom Groningen zijn weids en divers. Onze klanten komen uit de randsteden maar ook uit Groningen. In Groningen is het allemaal begonnen en inmiddels hebben onze klanten groep ook de randsteden bereikt. We leveren graag kwaliteit voor elk wat wils.

DNV GL

Een film die wereldwijd vertoond wordt

Voor DNV GL maakten we een bijzondere film.We hebben een project gefilmd dat tussen de top 100 meest duurzame projecten ter wereld staat. In de film leggen we uit wat het project in houd en hoe deze ingewikkelde samenhang van diverse punten in elkaar steekt. De leukste uitdaging die we tot nu toe hebben gehad was dat we doormiddel van dit filmpje mensen uit 4 verschillende continenten moesten overtuigen. Zo hebben nederlanders andere grappen dan amerikanen, of chinezen andere grappen dan afrikanen. We zijn erin geslaagd om een ingewikkeld verhaal over te brengen aan verschillende culturen.

VCD IT Groep | Bizzscore

Een ge-animeerde uitleg animatie voor het product Bizzscore

Stel je voor als we het inhoud zouden hebben gefilmd. In onze opinie zal een film dan minder aantrekkelijk en vooral veel saaier zijn dan een animatie. Om deze reden adviseren wij vaak aan de hand van inhoud of een animatie zich beter uitpakt dan een gefilmde film.