Monkey see
Monkey do

Monkeys | Een animatiefilm, bedrijfsfilm of grafische vormgeving. Dit heeft bij ons een iets andere betekenis dan je gewend bent. We laten ons voeden door de vraag die gesteld wordt. We leveren maatwerk. Elke opdracht is anders. Tijdens de intake formuleren we precies wat je vraag is. Op basis daarvan schrijven we een aanpak die bij jou past.

Voor de ene opdracht is er maar één creatieveling nodig, en voor de ander wel 10. We zijn flexibel, dit geeft ons ruimte om  aan alle vragen te voldoen. Daag ons uit, wij doen graag een stapje extra om je te voorzien van mooie content.

Monkeys

Deze Monkeys zijn stuk voor stuk gek op het produceren van film, of het nou een animatie is of gefilmd. Het belangrijkste is dat wij allemaal leergierig zijn en onszelf continu willen en blijven ontwikkelen. We proberen graag nieuwe technieken uit die onze kwaliteit bevorderen en we dagen elkaar ook graag uit op de werkvloer. Dit houdt ons scherp, spontaan, impulsief en vooral creatief!

De werkvloer

Film produceren is geen 9 tot 5 baan, deze mentaliteit hebben wij dan ook niet. Soms filmen we in het weekend of zijn we tot laat in de avond nog een project aan het bewerken. Wij vinden dat je creativiteit niet moet en ook niet kunt forceren. Zit het hoofd vol, hebben we uren naar een scherm lopen staren of heb je gewoon een rotdag, dan zeggen wij:” Ga even wat leuks doen”. Wij beseffen ons namelijk dat we de volgende dag weer fris en productief kunnen zijn. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij erg gelukkig zijn met wat we doen.

Het resultaat

Uiteindelijk is het resultaat het allerbelangrijkst. Wij zijn niet tevreden wanneer een klant ‘slechts’ content is met het afgeleverde product. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant ongelooflijk enthousiast is over de film en zelfs jaren later nog kan zeggen: “Wij zijn heel blij dat wij een film hebben afgenomen bij Creative Monkey”.

Manuel Leito

Ik vind het geweldig om vormgeving tot leven te wekken middels een animatiefilm. En nieuwe filmtoepassingen te bedenken! Alles om de kijker op een creatieve audio visuele manier van informatie te voorzien. We hebben ook een vimeo portfolio.

Ronald Eenkhoorn

Creatief zijn betekent voor mij: Beelden, ideeën en gedachten op een verrassende wijze overbrengen aan anderen en de mogelijkheid om hen even mee te nemen naar een andere wereld.

Albert Hidding

Elk verhaal verdient een eigen aanpak. Van groots en meeslepend tot klein en intiem. Ik zoek die beelden die de essentie kunnen vatten. Ik wil ideeën vorm geven, sferen tastbaar maken en mensen laten sprankelen bij een bedrijfsfilm.