Overheids communicatie

We maken het leuk

Burgers hebben recht op informatie van de overheid. En de overheid dient zich te verantwoorden naar de burgers. Hier speelt communicatie de grootste rol. Dit is niet altijd makkelijk, zowel in hoeveelheid informatie als de ingewikkeldheid ervan. Wij zijn creatieve denkers en zijn experts in het vertalen van informatie naar beeld.

We maken films, animaties en grafische vormgeving. Onze processen zijn zo gericht dat we samen met jou tot de kern komen van de boodschap. Deze kern houden we zo simpel als het kan zodat de doelgroep niet veel moeite hoeft te doen om de informatie te begrijpen en tot zich te nemen. Onze producten zijn uitstekend geschikt om te gebruiken voor de website, presentaties, of email. Daarnaast ook via social media zoals; Twitter of Facebook.

Animatiefilm

Mix van verschillende animaties

Een compilatie van verschillende animatiefilms 2021 die we hebben geproduceerd. Je kunt een mix van de verschillende stijlen goed zien in deze showreel. Via onze onze vimeo portfolio  kun je al onze openbare films bekijken.

Provincie Drenthe

De industrietafel

We maakten deze film voor provincie Drenthe. De film was bedoeld om te gebruiken tijdens presentaties en op de website. Met de film werden belangstellende geïnformeerd.

Animatiefilm | Creative Monkey

Gem.  Schiermonikoog

Een gemeentefilm

Een mooie film voor Gemeente Schiermonikoog. Mooi hé, een stoel die de rode draad van de film vormt. Dat zul je vast niet snel vergeten

Natuurlijk Platteland

Verslaglegging

Voor provincie Drenthe mochten we mooie beelden monteren van bestaande beelden. Deze film is bedoeld om de mooie projecten en voortgang te tonen van Natuurlijk Platteland.

Grafische vormgeving | Creative Monkey

We zijn creatief, geen vraag is te gek. Vaak kunnen we ook de dingen die we niet eerder gedaan hebben.  Dit simpelweg om dat ons deze vraag niet eerder gesteld is. Daag ons uit, stel je vraag, kom in contact! Wij vinden het leuk om mooie dingen te maken.

Overheidscommunicatie?
Wij maken het leuk!