Commercials

Youtube Mobile heeft meer dan 400 miljoen bezichtigingen per dag

TV Commercials

De cijfers geven aan dat reclame op televisie nog steeds zorgt voor de meeste impact. De ideale reclame blijkt: adverteren op televisie bij een - hooggewaardeerd - on demand programma met één enkele commercial ervoor. Een reclame op een televisiescherm zorgt voor meer reclameherinnering, reclameherkenning en merkterugkoppeling dan op mobiele devices. Dit geldt zowel voor reclame in een reclameblok als reclame die als één enkele commercial in een pre-roll wordt vertoond.

Youtube Commercials

Je staat er niet dagelijks bij stil hoeveel mensen overal ter wereld dagelijks filmpjes kijken op YouTube. Vind je een filmpje leuk dan deel je het met een simple klik met je familie, vrienden of collega's. YouTube is na Google ‘s werelds grootste zoekmachine. Hierdoor wordt YouTube reclame een steeds belangrijkere markt. Een groot voordeel van adverteren op YouTube is dat de advertentie zeer doelgroepgericht kan worden ingezet en een groot bereik heeft.

Parkmobile op RTL4

Onze eerste productie op TV

Voor Parkmobile maakten we een "Deze klok wordt gesponsord door" uiting voor op RTL 4. Een leuke en korte animatie voor op televisie. Tussen de reeks televisiecommercials die we voor parkmobile hebben gemaakt vinden we deze vanwege "de klok" toch best speciaal.

ANWB Youtube commercial

Kort en krachtig

Men zegt weleens dat Youtube het nieuwe televisie kijken wordt. In sommige gevallen worden Youtubefilmpjes zelfs vaker bekeken dan televisieprogramma’s. De daarbij horende reclames dus ook! Voor de ANWB maakten we deze Youtubecommercial van 20 seconden. Het doel was om op een korte en krachtige manier de kijker het gevoel geven zelf in de auto te willen springen om niet alleen een leerzame maar ook een leuke dag bij de slipcursus te hebben. Wij denken dat we daar wel in geslaagd zijn.

Leuke weetjes, tips en nieuws
van Creative Monkey
[mc4wp_form id="491"]