Waarom een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm geeft een impressie van je bedrijf. Op sfeervolle wijze brengen we het productieproces of de aangeboden dienst in beeld. Een goede bedrijfsfilm informeert de kijker en maakt hem tegelijk nieuwsgierig naar meer. Door tevreden klanten of opdrachtgevers aan het woord te laten wek je vertrouwen bij de kijker. Een bedrijfsfilm is ideaal voor gebruik bij bijeenkomsten, bezoek aan klanten of als snelle introductie op je website of linkedinprofiel.

Lees meer >

Waarom een animatiefilm

Met een animatiefilm kun je in korte tijd relatief veel informatie op een heldere en begrijpelijke wijze presenteren. Hiermee informeer je de kijker binnen 1 a 2 minuten en nodig je hem of haar uit tot een concrete vervolgactie door af te sluiten met een “call to action” (bijvoorbeeld een telefoonnummer of website). Deze korte animaties zijn uitstekend geschikt om te delen via Twitter of Facebook.

Lees meer >

Verslaglegging 3.0

Veel organisaties dienen jaarlijks verslag te doen van de uitgevoerde activiteiten. Nu gebeurt dat nog vaak in de vorm van dikke rapporten. Deze worden vaak niet of weinig gelezen, terwijl er wel veel energie in wordt gestoken. Daarom bieden wij “Verslaglegging 3.0”. Met een combinatie van gefilmd beeld en animatie brengen wij de uitgevoerde activiteiten en resultaten helder en beknopt in beeld. Met animatie kun je ‘droge’ informatie, zoals feiten en cijfers op een leuke en aantrekkelijke manier in beeld brengen. Zo maak je het opstellen èn doornemen van een verslag leuk!

Lees meer >
3 BelangrijkeTIPS

1 | Kort, simpel en krachtig

Je hebt 1 tot 2 minuten de tijd om de kijker te verleiden. Binnen deze 2 minuten wil je hem of haar prikkelen om tot actie over te gaan. Houd je verhaal daarom kort, simpel en krachtig.

2 | What’s in it for me?

Je maakt de film voor de kijker. Verplaats je dus in de kijker en bekijk je product of dienst door zijn of haar ogen. Na het zien van de film kan de kijker antwoord geven op de vraag “What’s in it for me?”

3 | Call to action

Je wilt dat de kijker actie onderneemt. Sluit je film daarom af met een heldere “Call to action”, waardoor de kijker bijvoorbeeld telefonisch contact zoekt of je website bezoekt.”Lees meer tips ›
parallax background
Een film is erg leuk...
Het wordt nog leuker als je de feitjes weet

Video wordt de toekomst

Als je als ondernemer vooruit wil blijven lopen ten opzichte van de spelers in je markt dan is het belangrijk om in te spelen op deze trend.

Video wordt beter onthouden

72 uur na het zien van informatie kunnen we gemiddeld: 10% tekst onthouden, 65% afbeeldingen onthouden en 95% video onthouden.

Verspreiden is eenvoudig

Volgens de cijfers wordt 66% van online video’s doorgestuurd naar vrienden, familie en collega’s.

Bezoekers blijven langer

De gemiddelde bezoekduur op een website is 48 seconden. Met video integratie stijgt dit naar 5.50 minuten.

1 foto staat gelijk aan 1000 woorden

1 minuut video staat gelijk aan 1.8 miljoen woorden tekst. Een film kan veel informatie overdragen in korte tijd.

Slim gebruik van je video

Het gebruik van video in social media of een nieuwsbrief verhoogt je doorklikratio met meer dan 90%.

De kracht van media

Youtube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Social media verbindt mensen en bedrijven.

Google optimalisatie

Een goed geoptimaliseerde website met video maakt 53 maal zoveel kans op een pagina 1 positie bij Google.

OUDE HOMEPAGEOUDE HOMEPAGE
OUDE HOMEPAGEOUDE HOMEPAGE
WBGR_Blauw-01WBGR_origineel-01
ABN Amro_blauw-01ABN Amro_origineel-01

OUDE HOMEPAGEOUDE HOMEPAGE
OUDE HOMEPAGEOUDE HOMEPAGE

Zo trots als een Monkey

Leuke weetjes, tips en nieuws
van Creative Monkey
[widgets_on_pages id="nieuwsbrief"]